0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

POBEDIO ĐOKOVIĆA, PA EKSPRESNO ISPAO: Museti je još zelen, Siner zakazao polufinale sa Runeom!

Objavljeno: 14.04.23 u 18:25

Protiv Novaka je bio znatno bolji.

Iako je juče napravio ogromno iznenađenje, kada je savladao najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, Lorenco Museti je danas u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu poražen od sunarodnika Janika Sinera. Bio je to duel dva mlada italijanska tenisera, a Museti nije prikazao igru kao juče protiv Srbina, što je Siner iskoristio i zasluženo slavio sa 2:0 (6:2, 6:2), za samo sat i šesnaest minuta igre.

Siner je i u prvom i u drugom setu, po dva puta oduzeo servis Musetiju, što mu je uz dobre gemove na svoj servis doprinelo da trijumfuje. Poveo je Janik sa čak 4:0 na startu meča, praktično vrlo rano rešivši prvi set.

Nastavio je u istom ritmu i u drugom setu, kada je pri rezultatu 1:1 oduzeo servis Musetiju, koji gem ranije nije uspeo da iskoristi 2 brejk lopte. Taj brejk, Siner je potvrdio u narednom, a na 4:2 je napravio još jedan i tako osigurao svoj put u polufinale turnira u Monte Karlu.

Tamo će se sastati sa Holgerom Runeom, koji je za približno isto vreme savladao Danila Medvedeva sa 2:0. Pre njih, na terenu će se naći Andrej Rubljov i Tejlor Fric.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter