0
Ostali sportovi

FOTO: BAŠS

ODRŽAN SEMINAR BEOGRADSKE ASOCIJACIJE ZA ŠKOLSKI SPORT: Dodeljeni sertifikati – naredno druženje u oktobru! (FOTO)

Objavljeno: 14.04.23 u 19:53

U organizaciji Beogradske asocijacije za školski sport održan je besplatni seminar na Zlatiboru. Učesnici su imali sjajne uslove u Inovaciono tehnološkim centru i Turističko rekreativnog centru Zlatibor.

Skup je otvorio Nikola Novaković, direktor TRK Zlatibor, koji je istakao da je promocija školski sport veoma bitna stvar u odrastanju dece.

FOTO: BAŠS

Učesnici seminara imali su priliku da slušaju predavanja na temu sprečavanja dopinga u sportu (Mr ph Gorice Milovanović ADAS), sistemu sporta i učesnicima u sistemu sporta, kao i temi inspekcijski nadzoru u sportu (Miodrag Andrić iz Ministarstva sporta RS), karijernoj orijentaciji sportista nakon završetka profesionalne sportske karijere (dr Dane Korica).

Katarina Jonev održala je predavanje na temu Bezbednostdecenainternetu. Seminaru su prisustvovali i predstavnici Sekretarijata za sport i omladinu, Novica Todosijević i Sanja Čedić.

FOTO: BAŠS

Organizator je na kraju podelio i sertifikate učesnicima. Naredni seminar u planu je u oktobru.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter