0
Evropske lige

Foto: Twitter/@FulhamFC

NAVIJAČI FULAMA LJUTI ZBOG PRESKUPIH KARATA: Pisali su pismo gazdi i tražili revidiranje cena!

Objavljeno: 14.04.23 u 19:46

Nakon objave kluba, mnogi su se našli u neverici.

Navijači Fulama, bili su neprijatno iznenađeni nakon objave tog kluba o cenama sezonskih ulaznica za narednu sezonu. Naime, saopšteno je da će pojedine ulaznice koštati 3.000 funti, što je bilo okidač za pismo klubu.

Ta cena odnosi se na jedna od najboljih mesta i to na renoviranoj tribini, koja će uz proširenje od 2000 mesta biti otvorena za upotrebu od starta naredne godine.

Uz sve to, ako cene ostanu ovakve, ispostaviće se da će Fulam imati najskuplju pojedinačnu kartu u čitavoj Premijer ligi, od čak 157 funti. Trenutno, najskuplje su ulaznice za Totenhem, koje iznose oko 107 funti u proseku.

Zbog svega toga, Fulamovi navijači su hitno tražili revidiranje ovih cena, što su napisali i u pismu koje je prosleđeno klubu i medijima.

Čini se da su ulaznice po ceni od 3.000 funti među najskupljim nekorporativnim ulaznicama moguće u čitavom svetu. Veruјemo da ova struktura novih cena niјe u dodiru sa finansiјskom realnošću sa koјom se suočavaјu mnogi naši verni fanovi. Tražimo da se model određivanja cena značaјno revidira za novu tribinu. Zbog cena, velika većina navijača teško će uspeti da ikad uđe i doživi novu tribinu na stadionu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter