0
Košarka

James Nunnally FMP - Partizan, ABA Liga, 3. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

NANELI GLEDAO ZVEZDU: Evo kako je reagovao na završnicu utakmice crveno-belih i Fenerbahčea!

Objavljeno: 14.04.23 u 16:40

Bilo je bitno i za Partizan!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoćnjom pobedom nad Fenerbahčeom (91:89) okončali su ovosezonski nastup u Evroligi sa skoro 17-17.

Ovaj meč je bio bitan iza košarkaše Partizana Mozzart Bet s obzirom da je umnogome mogao da odredi i njihovo mesto u Top 8. Crno-beli bi večeras igrali za petu poziciju da Makabi nije savladao Real, s obzirom da su im za to bile potrebne pobede crveno-belih i Reala.

Facundo Campazzo (R) and Tyler Dorsey (L) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Tako se utakmica Zvezde i Fenera pratila i u redovima crno-belih, a Džejms Naneli je imao još jedan motiv da gleda meč iz Pionira s obzirom da je igrao u turskom klubu.

Na svom Tviter nalogu objavio je zapanjeni emotikon, kao rekaciju na ‘ludu’ završnicu u kojoj su se bolje snašli crveno-beli.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter