0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL NE IGRA NI U BARSELONI: „Još uvek nisam spreman da se takmičim na vrhunskom nivou“!

Objavljeno: 14.04.23 u 11:59

Ne izgleda ovo dobro za Rafaela Nadala

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Rafael Nadal, neće igrati na turniru u Barseloni. Španac je ovu odluku podelio sa fanovima na svom instagramu.

Iako su doktori prognozirali pauzu 6-8 nedelja, nakon Australijan open-a, to se pretvorilo u 13. Osvajač 22 Grend slem titule se polako vraća u formu ali i dalje nije spreman da se takmiči na vrhunskom nivou, zbog čega je i doneo ovu tešku odluku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Barselona je poseban turnir za mene, jer je to moj klub i zato što je igranje kod kuće uvek jedinstven osećaj. Još uvek nisam spreman i stoga sam još uvek u procesu priprema za povratak u takmičarski ritam.

Srećno mom prijatelju Davidu Fereru i celom njegovom timu za ovo izdanje Godoa koje će sigurno biti uspeh kao i uvek na svim nivoima – napisao je Rafa.

Turnir u Barseloni je iz serije Atp 500 i igra se od 17. do 23. aprila. U isto vreme, najbolji srpski teniser, Novak Đoković, učestvovaće na premijernom izdanju Srpska open, koje će biti održano u Banjaluci.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter