0
Fudbal

FOTO: Screenshot/Twitter

MITROVIĆA RIGOROZNO KAZNILI, A SUDIJU POŠTEDELI: Arbitar koji je udario Robertsona prošao bez ikakve sankcije!

Objavljeno: 14.04.23 u 13:45

Neverovatno!

Fudbalski savez Engleske objavio je da neće pokrenuti postupak protiv pomoć sudije, Konstantina Hacidakisa, koji je na utakmici Liverpula i Arsenala udario fudbalera Redsa, Endija Robertsona.

Sudijska komisija engleske Premijer lige suspendovala je Hacidakisa, međutim, savez se odlučio da ne kazni sudiju.

Podsećamo, incident se dogodio na poluvremenu, kada je Hacidakis laktom u vrat udario fudbalera Liverpula. Utakmica koja se igrala na Enfildu završena je bez pobednika – 2:2.

Naš sveobuhvatan proces uključivao je pregled detaljnih izjava Liverpula i Udruženja sudija, kao i višestrukih uglova video snimaka u vezi sa incidentom i okolnostima. – naveli su u saoštenju iz Fudbalskog saveza Engleske.

Sa druge strane arbitar Hacidakis obratio se javnosti saopštenjem putem Udruženja sudija.

Sigurno nisam nameravao da ostvarim bilo kakav kontakt sa Endijem dok sam povlačio ruku od njega i zbog toga sam se izvinio. Radujem se povratku suđenju utakmica. – istakao je sudija.

Podsećamo, Fudbalski savez Engleske skoro je bio vrlo rigorozan prema srpskom fudbaleru, Aleksandru Mitroviću zbog burnije rasprave sa sudijom te ga kaznio sa osam utakmica suspenzije, dok se kod ove situacije nije odlučio da kazni sudiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter