0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAMPACO UŽIVA DA IGRA SA VILDOZOM: Argentinac progovorio i o ostanku u Zvezdi!

Objavljeno: 14.04.23 u 12:58

Videćemo šta će se dešavati u narednom periodu!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sinoćnjom pobedom nad Fenerbahčeom (91:89) okončali su ovosezonski nastup u Evroligi sa skoro 17-17.

U intervjuu za grčku agenciju SDNA, Fakundo Kampaco, košarkaš crveno-belih, analizirao je sezonu.

Prošli smo kroz neke uspone i padove i pokušali da uđemo u plej-of. Ali, bilo je kasno kada smo počeli da igramo kako smo želeli. U svakom slučaju, ovaj kurs će nam pomoći da budemo koncentrisani i igramo što bolje u Jadranskoj ligi. – započeo je Argentinac.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Stvari su mogle vrlo lako da budu drugačije, posebno da nije bilo te kazne zbog koje je Kampaco odigrao samo devet mečeva u Evroligi za crveno-bele.

Ne znam šta da kažem. Mislim da je lako pričati kada se toliko toga dogodilo. U stvari, trudili smo se da se snađemo na najbolji mogući način koliko smo mogli. Imali smo nekoliko dobrih pobeda, na primer protiv Olimpijakosa. Igrali smo zaista dobro u jednom trenutku sezone, ali to nije bilo dovoljno. Kao što sam rekao, moramo da izvučemo pouke iz ove situacije i da radimo još više za Jadransku ligu. – dodao je Kampaco.

Ističe da trenutno neće razmišljati o budućnosti i tome da li ostaje u Zvezdi.

Neću sada razmišljati o svojoj budućnosti. Potrebno je mnogo energije, dodaje pritisak. Želim da uložim svoju energiju u poboljšanje sebe kao igrača i pomognem timu da pobeđuje utakmice. Jadranska liga, Srpska liga, sve što je pred nama. Ništa drugo. Želim da tu svoju energiju uložim bez razmišljanja o budućnosti. Imaću vremena da razmišljam o budućnosti pre ili kasnije. – kazao je nekadašnji košarkaš Denvera.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Ističe da je pravo uživanje igrati sa Lukom Vildozom, koji je jedan od najzaslužnijih za njegov dolazak u Zvezdu.

Uživam da igram sa njim, volim vezu koju imamo. Uživao sam i kada smo igrali u reprezentaciji. Mislim da imamo sjajnu konekciju. Trebalo nam je vremena, jer nikada nismo igrali tako dugo zajedno na parketu. Trebalo je vremena da se naviknem, ali uživam u igri sa Lukom. On čini sve svoje saigrače boljim i volim da igram uz njega. – zaključio je Kampaco.

BONUS VIDEO:

15
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter