0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAMPACO I VILDOZA PORUČUJU: ‘Igrali smo za navijače! Volimo ih i želimo takvu podršku u plej-ofu ABA lige!’ (FOTO)

Objavljeno: 14.04.23 u 09:20

Sjajna partija ekipe sa Malog Kalemegdana!

Nakon regularnih 40, uz dodatnih pet minuta prodružetka, Crvena zvezda je savladala slavni Fenerbahče rezultatom 91:89.

Utakmica 34. kola najprestižnijeg takmičenja na Starom kontinentu nije imala rezultatski značaj za crveno-bele, ali to nikako nije moglo da se primeti na terenu.

Argentinski tandem Kampaco-Vildoza plesao je tangu na terenu hale ‘Aleksandar Nikolić’. Zvezdini Gaučosi su kombinovano postigli 41 poen, osam skokova i šest asistencija. Na sjajnu partiju dvojca nadovezao se i Ognjen Dobrić sa 22 postigtnuta poena.

Nakon pete uzastopne pobede u elitnom društvu novinarima su se obratili reprezentativci Argentine.

FOTO: STARSPORT

-Imam par suvenira. Pogodio sam neke teške šuteve, igrao sam sa dosta borbe, faktički nismo igrali ni za šta važno, ali igrali smo za nas, za navijače. Kao što sam rekao prošlog puta, tako je, kako je, odigrali smo poslednjih šest utakmica sjajno, nismo ušli u plej-of, ali možemo da budemo zadovoljni zbog mnogo toga – poručio je popularni Faku, a potom je pred kamere stao Luka Vildoza.

– Veoma sam ponosan, i dalje boli što nismo u plej-ofu, sjajan smo tim i borili smo se do kraja. Imali smo uspona i padova, protiv Bajerna, Albe, PAO, ali želim svima koji su prošli dalje sreću.

Zvezda je u četvrtak sjajno izgledala u napadu.

– Postigli smo 91 poen, Faku je odradio super posao, igrali smo kao tim, ponosan sam na igrače i trenere, sada se okrećemo na ABA ligu.

O atmosferi u Pioniru ne treba trošiti reči, jer je hala bila ispunjena do poslednjeg mesta.

– Ludi su. Mnogo ih volim, lep posao rade, tako nas sjajno podržavaju, želim da to rade i dalje u plej-ofu ABA lige. Ali ono što ja hoću da kažem je zdravo mojom mami i mom tami, nisam nikada to uradio, mnogo mi nedostaju – poručio je Vildoza.

BONUS VIDEO:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter