1
Fudbal

Alex Vigo (C) celebrates after scoring a goal with Egor Prutsev, Aleksandar Dragovic, Srdjan Mijailovic and Marko Rakonjac during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HRVATI SVESNI SITUACIJE: „Realnost je da Zvezda preuzima prevlast u regionu!“

Objavljeno: 14.04.23 u 17:10

Dinamo nije u dobrom periodu!

Hrvatski Jutarnji list bavio se temom Dinamo Zagreba i njihovom prevlasti na Balkanu. Smatraju da bi tome vrlo brzo mogao da dođe kraj.

Naime, Zdravko Mamić je i zvanično napustio sve funkcije u klubu, a čini se da je pred Modrima vreme kada će na sve načine gledati da uštede.

Hrvatski novinar, Dražen Krušelj, smatra da je realnost da će Crvena zvezda preuzeti primat od Dinama u regionalnom fudbalu. Pre svega to pravda u činjenici da će crveno-beli sledeće sezone sigurno igrati Ligu šampiona te tako sebi obezbediti značajne finansijske prihode.

Realnost je da gubimo prevlast u regionu, jer je Crvenoj zvezdi sledeće sezone zagarantovano mesto u grupnoj fazi Lige šampiona. Sa tim u paketu imaće i prihod od 30-ak miliona evra. – napisao je Krušelj.

BONUS VIDEO:

2
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter