0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘DETONACIJA U PIONIRU, DUGME JE PRITUSNUO FAKUNDO KAMPACO’: Argentinac trojkom za pobedu izazvao delirijum u hali, reakcija komentatora oduševila Delije! (VIDEO)

Objavljeno: 14.04.23 u 11:35

Potez utakmice u režiji plejmejkera crveno-belih!

Nakon regularnih 40, uz dodatnih pet minuta prodružetka, Crvena zvezda je savladala slavni Fenerbahče rezultatom 91:89.

Utakmica 34. kola najprestižnijeg takmičenja na Starom kontinentu nije imala rezultatski značaj za crveno-bele, ali to nikako nije moglo da se primeti na terenu.

Argentinski tandem Kampaco-Vildoza plesao je tangu na terenu hale ‘Aleksandar Nikolić’. Zvezdini Gaučosi su kombinovano postigli 41 poen, osam skokova i šest asistencija. Na sjajnu partiju dvojca nadovezao se i Ognjen Dobrić sa 22 postigtnuta poena.

Pri rezultatu 87:84 u produžetku, odgovornost je kao po običaju preuzeo Kampaco. Brzonogi Argentinac je krenuo u prodor nakon serije maestralnih driblinga, ali rampom ga je zaustavio Motli.
Hitrom reakcijom odmah je Fakundo došao do lopte, a zatim naskočio za tri poena, iako gotovo nije video obruč u tom trenutku. Centar Fenerbahčea nije omeo Kampaca, a plejmejker je pogodio trojku vrednu pobede.
Vrhunski potez Kampaca nije prošao bez  reakcije sjajnog komentatora Sport Kluba, Darka Plavšića.
-Daaaa! Detoncija u Pioniru, dugme je pritusnuo Fakundo Kampaco – uzviknuo je Plavšić.

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter