0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Manchester United

TEH HAG HVALIO MARSIJALA: ‘Statistika vam govori o trenutku kada je na terenu, vreme koje mu je potrebno za gol je zaista manje!’ (FOTO)

Objavljeno: 13.04.23 u 16:55

Holandski strateg zadovoljan.

Fudbaleri Mančester junajteda večeras od 21 čas igraju prvi meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Sevilje. Mendžer ‘crvenihđavolaErik ten Hag dotakao se Entonija Marsijala I rekao da kada je on u timu, oni igraju najbolji fudbal.

-Vi kažete da sam branio Marsijala, ali ja samo ukazujem na statistiku. Statistika vam govori o trenutku kada je na terenu, vreme koje mu je potrebno za gol je zaista manje. Kada je on u timu, mislim na utakmice protiv Mančester sitija i Liverpula, igramo naš najbolji fudbal i imamo najbolje rezultate kao tim. – započeo je.

FOTO: Twitter/ Mancheter United

Pričao je  i o današnjen protivniku i pozvao na opet jer je tim iz Španije osvojio najviše puta Ligu Evrope od svih klubova i da če to biti opet njihova meta.

-Prednost je bila i to što možemo polako da ga vraćamo u tim, da mu damo minutažu i navikavanje na utakmice na najvišem nivou. Već protiv Evertona je bio spreman da počne utakmicu. Sevilja je osvojila Ligu Evrope najviše od svih klubova u Evropi, tako da je to sjajan rekord i moramo toga da budemo svesni, jer je to njihova meta. – zaključio je Ten Hag.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter