0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

STOJKOVIĆ OTKRIO KAKO JE IZLUDEO RONALDA: „Motivacija je kada igrate protiv ekipe u kojoj on igra!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 12:10

Nesavladiv je bio!

Srpski golman, Vladimir Stojković, uspeo je da sa svojom Al Feihom u saudijskom šampionatu zaustavi Kristijana Ronalda i Al Nasr.

Oni su bili veliki favoriti, nama je ta utakmica došla kao neki poklon. Nismo imali mnogo toga da izgubimo, ali nam znači bod u borbi za opstanak. Motivacija je kada igrate protiv ekipe gde je Ronaldo i još pet-šest velikih zvezda. Ostaće zapisano u istoriji. – započeo je Stojković.

Al Nasr je imao čak 17 šuteva ka golu na kojem je stajao nekadašnji golman Partizana.

Napadali su nas svih 90 minuta, ali smo i mi imali svoje šanse, a na kraju smo možda zaslužili i pobedu. To je velika zasluga trenera, a mi smo jedina ekipa koja je sačuvala trenera od prošle sezone. – kazao je srpski čuvar mreže.

Ovo je već peti put u njihovim karijerama da se sastaju, a Ronaldo je samo jednom pogodio mrežu srpskog golmana.

Prva utakmica protiv njega je kada je napustio Sporting i prešao u Mančester junajted, a ja otišao u Sporting. Bio je to duel Sporting – Mančester. Tada mi je dao gol za 1:0 i nije se radovao jer je navijač Sportinga. Onda smo imali par susreta u reprezentaciji, 1:1 na Marakani i 1:1 u Portugalu, a poslednji put smo izgubili 2:1 na stadionu Benfike, ali samo jedan gol mi je dao, taj u Sportingu. – dodao je Stojković.

Saudijska liga dobila je mnogo dolaskom Ronalda.

Sigurno, ja sam njega voleo i nevezano za njegov odlazak. Ali mi je bilo jako drago kada je došao. I pre njegovog dolaska je saudijska liga imala puno dobrih igrača, svaka ekipa ima prava na osam stranca i to su koristili. Sa njegovim dolaskom je to bio samo ‘upgrade’. – kazao je nekadašnji golman crno-belih.

Kaže da u Saudijskoj Arabiji, plaćaju mnogo, ali da zbog toga očekuju uspeh odmah.

Ovde neuspeh baš košta. Kada nekog plate, odmah očekuju uspeh. Kratak je period adaptacije. Već su smenili Ronaldovog trenera, Rudi Garsija je bio sedam-osam meseci samo. – zaključio je Stojković.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter