0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SJAJNO IZDANJE TSC-A U REGULARNOM DELU DOMAĆEG ŠAMPIONATA: Cilj je ostati na drugom mestu! (FOTO)

Objavljeno: 13.04.23 u 17:25

Topolčani zadovoljni.

Fudbaleri TSCa su u poslednjem 30. kolu regularnog dela Mozzart Bet Superlige Srbije savladali su ekipu Voždovca u gostima i tim trijumfom overili drugu poziciju. Ovo je sigurno najveći uspeh kluba iz Bačke Topole, koji ostvarli odličnim partijama čitave sezone. Sada je pred njima težak zadatak, a to je da u poslednjih sedam kola u plejofu uspeju da održe drugu poziciju, koja donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona i sigurno mesto u Ligi Evrope.

Nakon meča sa Voždovcem, krilni napdač izabranika Žarka Lazetića je rekao da su odigrali sjajno, i da su potvrdili da sa njima nema šale.

Odigrali smo sajajno, još jednom smo potvrdili da sa naman ema šale. Bili smo disciplinovaniji, motivisaniji I kvalitetniji od dobro organizovanog Voždovca. Već smo ispunili cilj da budemo među četiri prvoplasirane ekipe. Pokušaćemo da se zadržimo na drugoj poziciji. – započeo je.

FOTO: Starsport

Nastavio je i zahvalio se publici koja ih je pratila čitave sezone.

Srećan sam zbog dobro učinka, ali najvažnije je da smo pobedili. Naš uspeh se još prepričava u Bačkoj Topoli i okolini. Hvala publici, posebno našoj grupi navijača koja nas je pratila cele sezone gde god sa smo igrali. Proslavićemo drugo mesto, a onda ćemo se spremati pa plej-of. Odmorićemo se samo za Vaskršnje praznike. – zaključio je Jovanović.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter