0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@SevillaFC

SEVILJA U NADOKNADI DO REMIJA NA OLD TRAFORDU: Junajted se nada brejku u Španiji, Juventus minimalcem do pobede protiv Sportinga! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 23:20

Mnogo napetije je večeras bilo u Ligi Evrope nego što je to bio slučaj u Ligi konferencija.

Fudbaleri Mančester junajteda i Sevilje su na Old Trafordu odigrali nerešeno 2:2 u okviru prvog meča četvrtfinala Lige Evrope.

Bolje je u meč ušla domaća ekipa koja je ekspresnim golovima Marsela Sabicera u 14. odnosno 21. minutu došla do velike prednosti, ali se ispostavilo staro pravilo, 2:0 je najopasniji rezultat.

Držali su se domaći veoma dobro sve do završnice utakmice, kada je Tirel Malasija nesrećno postigao autogol za nadu Andalužana koji su od 84. minutu jurili bod.

Da stvar bude gora po tim Erika ten Haga Sevilja je u tom uspela u nadoknadi pošto je En Nesiri zatresao mrežu Davida de Hee tako da je na kraju bilo nerešeno.

U Torinu su u okviru iste faze Lige Evrope svoj meč odigrali Juventus i Sporting, gde je domaćin na kraju slavio samo sa 1:0, a pogodak za trijumf postigao je Gati u 73. minutu.

Bez pobednika je završen i duel u Nemačkoj, gde su Bajer i Sen Žiloa odigrali 1:1. Gosti su došli do vođstva početkom drugog poluvremena golom Bonifacea, a remi timu iz Leverkuzena na kraju je doneo Virc u finišu utakmice.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter