0
Evroliga

FOTO: Starsport

SERELIS PRED MEČ SA PARTIZANOM: ‘Ne smemo da budemo ravnodušni, već moramo da budemo konkurentni!’

Objavljeno: 13.04.23 u 19:25

Završnica Evrolige.

Košarkaši Partizana će u poslednjem 34. kolu regularnog dela Evrolige u petak od 20:30 u Štark Areni dočekati grčki Panatinaikos. Izabranici Željka Obradovića su obezdebili plasman u Top 8 fazu, dok su ‘zeleni’ sa druge strane razočarali I nalaze se tek na 16. mestu.

Trener grčkog tima Hristos Serelis je pred ovaj susret rekao da je ovo veoma loša sezona za Panatinaikos.

-Ovo je veoma loša sezona za Panatinaikos. Ne smemo da budemo ravnodušni, već moramo da budemo konkurentni. U Beogradu igramo poslednji meč u Evroligi i moramo da se spremimo za težak meč, pošto je Partizanu potrebna pobeda. Dobro smo radili ova tri dana posle meča sa Peristerijem, a meč u Beogradu će nam pomoći da spremni uđemo u plej-of grčkog prvenstva. – zaključio je Serelis.

Takođe, govorio je i košarkaš Panatinaikosa Mateuš Pontika i istakao da će na tribinama biti više od 20.000 navijača i da ne zna šta više može da ga moziviše od toga.

-Tužni smo, jer niko od nas nije očekivao ovako lošu sezonu. Imamo još jednu utakmicu i nadam se da možemo da pokažemo da smo zaslužili više. Borićemo se i nadam se da možemo da iznenadimo Partizan. Idemo u Beograd, koji je ‘vruć’ teren za timove u Evroligi, pošto će na tribinama biti više od 20.000 navijača. Ne znam šta može više od toga da me motiviše. U takvom ambijentu, bićemo silno motivisani da se takmičimo sa Partizanom. – zaključio je Pontika.

BONUS VIDEO:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter