0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@acffiorentina

POKER „VIOLE“ U POLJSKOJ: Fiorentina napravila ozbiljan korak ka polufinalu, derbi Beneluksa pripao Anderlehtu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 22:58

Efikasno veče u Ligi konferencija

Fudbaleri Fiorentine su prilično rutinski i ubedljivo slavili protiv Leha u Poznanju u četvrtfinalu Lige konferencija sa 1:4.

Već u 4. minutu su gosti iz Italije došli do prednosti, a strelac tog pogotka bio je Kabral. Ipak, radost nije dugo trajala pošto Leh stiže do izjednačenja u 20. minutu golom Velde.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Do kraja poluvremena Fiorentina je režirala totalni preokret, a asistenciju Biragija u 41. minutu iskoristio je Gonzalez tako da se na pauzu otišlo sa vođstvom gostiju.

Raspala se igra Poljaka kada je Bonaventura u 58. minutu povisio prednost „viole“ na 1:3, a kada je pet minuta kasnije Ikone postigao pogodak sudbina Leha je bila zapečaćena.

U drugom meču četvrtfinala Lige konferencija Anderleht je u Belgiji uspeo da savlada AZ Alkmar sa 2:0, a strelci za domaće bili su Muriljo i Ašimeru.

Uzbudljivo je bilo u Švajcarskoj gde je Bazel odigrao 2:2 protiv Nice, tako da će naredne nedelje na Azurnoj obali biti odlučeno ko će u polufinale trećeg po rangu Uefinog takmičenja.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter