1
Košarka

Pero Antic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PERO ANTIĆ VIDI ZVEZDU NA REGIONALNOM TRONU JOŠ UVEK: „Imali su šansu i za Top 8!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 14:15

Veruje u crveno-bele!

Pero Antić, nekadašnji reprezentativac Severne Makedonije, te košarkaš brojnih klubova, između ostalih i Crvene zvezde čest je gost na utakmicama crveno-belih.

Nikada nije krio svoje simpatije ka beogradskom klubu, a od kada se ne bavi više profesionalno košarkom često je na Zvezdinom utakmicama.

Pero Antic during warm up prior to the regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023.
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Smatra da će Zvezda odbraniti tron u regionalnoj ligi.

Zvezda je imala šanse ove sezone, nadao sam se da će da prođu u Top 8, ali važno je da do kraja pokaže da ima karakter. Sledi Jadranska liga i domaće prvenstvo i kao i uvek, Zvezda uvek cilja na najveće trofeje. Jedan je prošao, biće sledeća sezona za to. Vidim Zvezdu na tronu. Da ne ispadne kliše, ali Zvezda ima kvalitet, Kampaco je u timu, svi znaju koliko je nedostajao. Polako se uzdižu. Pokazali su karakter da mogu da igraju i utakmice koje nisu bitne. Dobijaju i sve je to celina na čelu sa trenerom i siguran sam da će biti pozitivan ishod na kraju sezone. – rekao je Antić.

1
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter