0
Odbojka

FOTO: Twitter/Screenshot

NOVE VESTI O ISTRAZI PREMINULE ITALIJANSKE ODBOJKAŠICE: Evo šta tvrde turski mediji! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 18:05

Užasne vesti.

Julija Ituma, italijanska odbojkašica i članica Novare, pronađena je mrtva u Istanbulu nakon utakmice sa turskim Ezadžibašijem, gde je njen tim izgubio sa 3:0. Kako prenose italijanski mediji, 18-godišnja odbojkašica je pala sa prozora hotelske sobe, međutim detalji i uzroci pada još uvek nisu poznati, a istraga je u toku.

Novi nezvaničcni izveštaji sa lica mesta govore da je Julija izvršila samoubistvo, ali to tek treba da se utvrdi. Mediji u Turskoj trvde da se odbojkašica ubila skokom sa velike visine.

Portal Hurriyet navodi da je Julija Ituma izvršila samoubistvo skokom sa prozora.

– Kako sazajemo, Julia Ituma je izvršila samoubistvo skokom sa prozora na šestom spratu hotela. -započeto je u saopštenju.

Dalje stoji u saopštenju da su se pojavili snimci sa kamera iz kojih se može pretpostaviti da je izvršeno samoubistvo.

– Dok i dalje traje istraga u vezi sa ovim događajem, pojavili su se snimci sa kamera iz kojih se može pretpostaviti da je Ituma izvršila samoubistvo. – navodi isti portal Hurriyet.

Na snimcima koji su se pojavili i na društvenim mrežama, vidi se devojka za koju se veruje da je Julija, kako šeta hodnikom ispred soba, a u jednom trenutku, očigledno u tužnom raspoloženju, sklupčala se uz zid.

Saigračica sa kojom je Julija delila sobu u hotelu, Varela, kaže da niti je išta čula, niti videla, jer je u tom trenutku spavala. Probudili su je policajci koji su ušli u sobu. Preminula odbojkašica je, kako dalje navode turski mediji, obavila dug telefonski razgovor sa još uvek nepoznatom osobom posle čega je ušla u sobu i skočila sa prozora. Njeno telo primećeno je u 05.30 ujutru.

Zasad, ništa ne ukazuje na motive ovakvog čina mlade odbojkašice koja je bila budućnost ženske italijanske odbojke. Njeni roditelji su posle crnih vesti, odmah otputovali u Tursku. Itumi je ovo bila prva sezona u klubu, zbog njene fizičke snage i talenta koji je imala, prognozirana joj je blistava karijera. Rođena je u Milanu od roditelja Nigerijaca, visoka 192 cm, snažne konstitucije, idealne za bavljnje sportom i odbojkom.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter