0
Tenis

FOTO: Twitter/@ROLEXMCMASTERS

MUSETI BOLJI DO ĐOKOVIĆA: Meč prvo kasnio, pa je prekinut zbog kiše! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 19:50

Ipak nije supeo.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu. Njega je savladao Italijan Lorenco Museti rezultatom 2:1 (6:4,5:7,4:6). On će u narednoj fazi igrati protiv svog sunarodnika Janika Sinera koji je savladao Huberta Hurkača rezultatom 2:1 (6:3,6:7,1:6). Duel je prekidala i kiša, ali kada su vremenski uslovi to dozvolili, nastavljeno je sa igrom.

Novak se do sada sastajao sa Italijanom tri puta i sva tri puta je izlazio kao pobednik, ali je prvi duel na Rolan Garosu bio težak za za srpkskog tenisera , jer je gubio sa 2:0, a onda ipak savladao rivala do kraja, koji je potom odlučio da preda meč.  Susret je trebao da krene još u 14 časova, ali je krenuo tek u  15:30, posle meča CicipasDžari. Prvi meč dana između Sinera i Hurkača se odužio, pa je to razlog kašnjena.

Đoković je imao i zanimljivu uvertiru, jer je pre meča bio na žurci za igrače, gde je bio i gost iznenađenja i napravio šou prerušen u Snup Doga. Imao Novak i posebnu podršku, jer je na tribinama njegov veliki prijatelj, najbrži čovek sveta Jusein Bolt, koji je u društvu tri svetske lepotice.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter