0
Fudbal

FOTO: Twitter/@realmadrid

MODRIĆ JOŠ UVEK ŽELI DA IGRA ELITNI FUDBAL: Odbio pravo bogatstvo iz Saudijske Arabije!

Objavljeno: 13.04.23 u 14:30

Nema nameru da napusti Evropu!

Poznati i pre svega dobro upućeni španski novinar Tomas Gonzalez-Martin objavio je danas da je fudbaler Real Madrida, Luka Modrić, odbio ponudu tešku 60 miliona evra od jednog saudijskog kluba.

Navodno, Hrvat želi da ostane u Realu. Ugovor ga obavezuje do kraja ove sezone, a još uvek nije ponuđen nastavak saradnje od strane Madriđana. Ipak, Modrić je jako bitan za igru Reala i nema sumnje da će pregovori oko produžetka ugovora proteći glatko.

Modrić je poručio Realu da želi da ostane još jednu godinu i da odbija ogromnu ponudu iz Saudijske Arabije. Nudili su mu 60 miliona evra za dvogodišnji ugovor, ali on želi da ostane u Realu. On planira da završi karijeru u madridskom klubu. – objavio je Gonzalez-Martin.

Ističe da je pre nekoliko meseci Lukin menadžer saopštio upravi Reala da Modrić ima ponudu kluba iz Saudijske Arabije, što je čelnike kraljevskog kluba navelo na razmišljanje da Hrvat želi da napusti Madrid.

Modrićev menadžer je proteklih meseci saopštio čelnicima Reala da Modrić ima ponudu iz Saudijske Arabije. To je nateralo predsednika Reala Florentina Pereza da pomisli da hrvatski fudbaler želi da napusti Madrid. Sada je Modrić odlučio da lično čelnicima Reala kaže da je odbio ponudu iz Saudijske Arabije. – zaključio je Gonzalez-Martin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter