0
Evropske lige

FOTO; twitter/@PSG_inside

KRISTOF GALTIJE U STRAHU: Trener PSŽ-a dobija preko 5 hiljada pretećih poruka na dan!

Objavljeno: 13.04.23 u 14:45

Nimalo prijatna situacija za Kristofa Galtijea

Kako navodi francuski list „Parizijen“ trener PSŽ-a, Kristof Galtije, morao je da angažuje telehronatilje zbog ogromnog broja poruka u kojima mu žele i prete smrću.

Do ovoga je došlo nakon što je nekadašnji sportski direktor Nice, Žulijen Furnije, optužio sadašnjeg trenera Parižana da u svojoj ekipi, dok je vodio Nicu, nije želeo da ima tamnopute igrače i muslimane.

Galtije je odmah demantovao ove navode ali i pored toga, dobio je veliki broj pretećih poruka.

Njegov advokat, Olivier Martin, rekao je da je njegov klijent zatražio momentalni sudski postupak.

 

 

Galtije je zatražio da se hitno pokrene sudski postupak, koji je utoliko neophodniji s obzirom na to da je od kada je objavljen navodni sadržaj bio meta nepodnošljivih pretnji i uznemiravanja – navodi se u saopštenju advokata.

Odmah su se javili neki fudbaleri koji su ranije sarađivali sa francuskim stručnjakom a među njima i Burak Jilmaz, koji je stao u njegovu odbranu.

Kada sam pročitao vesti osetio sam potrebu da nešto da kažem. Radio sam sa Galtijeom i nikada nisam osetio bilo kakvo negativno ponašanje od njega zbog moje vere ili nacionalnosti. On je fantastičan trener i fantastična osoba – poručio je Jilmaz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter