0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@PSG_English

KILIJAN MBAPE STAVIO TAČKU NA GLASINE O ODLASKU: „Osvojiću Ligu šampiona sa PSŽ-om“!

Objavljeno: 13.04.23 u 15:45

Francuski fudbaler, Kilijan Mbape, govorio je o svojoj budućnosti i ciljevima

Jedan od najboljih fudbalera sveta, Kilijan Mbape, rekao je da želi da ostane u Pari Sen Žermenu i sa njima osvojio trofej Lige šampiona.

Sjajni napadač je stigao u Pariz 2017. iz Monaka i za vrlo kratak period oborio mnoge rekorde u ovom klubu. Mbape je postao zaštitno lice aktuelnog prvaka Francuske a prošle godine je potpisao i najveći ugovor u istoriji fudbala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sledeći cilj? Mislim da je to osvajanje Lige šampiona. Već sam igrao u finalu, polufinalu, četvrtfinalu i osmini finala LŠ… Medjutim, nikada nisam osvojio LŠ. To je sve što mi je potrebno. Gde će to da bude? Naravno, u Pari Sen Žermenu. Ja sam čovek Pariza i imam ugovor. To znači da ću da osvojim LŠ sa PSŽ-om – rekao je 24-godišnji fudbaler.

Mbape je ove sezone odigrao 35 utakmica i postigao 31 gol. Ipak, nije pokazao mnogo u dvomeču osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna, u kojem je njegov tim pretrpeo dva poraza, zbog čega je eliminisan iz daljeg takmičenja.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter