0
Tenis

FOTO: Twitter/Screenshot

ĐOKOVIĆA IZVIŽDALA PUBLIKA U MONTE KARLU: Sraman gest navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 17:55

Svađao se sa sutkinjom.

Najbolji tenisera sveta Novak Đoković trenutno igra meč osmine finala Matersa u Monte Karlu protiv Italijana Lorenca Musetija i vodi 1:0 prvom setu. Đokoviću je zviždala publika, kada je Musetijev udarac završio u aut, a on se bunio, jer sudije to nisu videle.

On je potom pozvao glavnu sutkinju da siđe sa stolice i proveri trag, a kada je ona to učinila, nije mogla da ga vidi, odnosno da jasno potvrdi da je onaj na koji ukazuje Novak zapravo taj.  Ni pomoćni sudija nije bio od pomoći, već je samo nemo gledao, dok je za to vreme, publika krenula sramno da zviždi srpskom teniseru i da mu dobacuje, sve dok je trajala njegova duga prepirka sa sutkinjom, a koja se odužila na skoro jedan minut.

Đoković je zapravio i bio u pravu, što je kasnije potvrdio „hokaj“ sistem, ali koji nije u upotrebi na turnirima na kojima se igra na šljaci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter