0
Košarka

FOTO: Twitter/@chicagobulls

ČIKAGO I OKLAHOMA KORAK BLIŽI PLEJ-OFU: Bikovi se vratili iz minusa od 19 poena! (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 08:20

Veoma uzbudljivo!

Košarkaši Čikago Bulsa savladali su na gostujućem parketu ekipu Torontu Reptorsa u okviru NBA plej-ina – 109:105, i tako došli na korak od plej-ofa.

Poslednja prepreka biće im Majami Hit koji je glatko poražen od Atlante.

Tokom treće četvrtine Bikovi su bili u zaostatku od čak 19 poena (66:47), međutim, našli su dodatnu snagu i napravili veliki preokret.

Ubedljivo najbolji igrač na terenu bio je Zek Lavin sa 39 poena. Pratio ga je DeRozan sa 23 koša, dok je Nikola Vučević upisao dabl-dabl, 14 poena i 13 skokova.

Sa druge strane istakao se Sijakam sa 32 poena. Dabl-dabl učinak zabeležili su VanVlit (26 poena, 12 skokova) i Barns (19 poena, 10 skokova).

U drugom duelu plej-ina NBA lige u sinoćnjem programu, Oklahoma Siti Tander je slavila na gostovanju Nju Orleans Pelikansima i zakazala duel sa Minesotom za plasman u plej-of.

Očajna treća četvrtina, koju su izgubili rezultatom 39:24 koštala je Pelikanse i pobede, s obzirom da su posle prvog poluvremena vodili šest razlike.

Najbolji u timu Oklahome bio je Gildžis-Aleksander sa 32 poena. Gidi je ubacio 31 te dodao 10 asistencija. Odličan je bio i Dort sa 27 poena.

U poraženom timu, istakao se Ingram sa 30 koševa, dok je Marfi imao 21, a Džons 20. Litvanski centar, Jonas Valančijunas upisao je dabl-dabl, 16 poena i 18 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter