0
Domaći fudbal

Albert Nadj Partizan - Hamrun Spartans, UEFA, Conference League, liga konferencija 18.8.2022. Aug. 18. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ALBERT NAĐ ZAPLAKAO NAKON ŠTO SU GA NAVIJAČI VREĐALI: „Moja ljubav prema Partizanu je bezgranična“!

Objavljeno: 13.04.23 u 14:59

Albert Nađ je rekao šta mu je prolazilo kroz glavu nakon gnusnih uvreda od strane navijača „crno-belih“

Neverovatne scene viđene su na meču između Partizana i Čukaričkog na Banovom brdu, koji je prekinut u 18. minutu nakon nereda koji su napravili navijači vicešampiona Srbije.

Grobari“ su palili baklje, lomili stolice i bacali ih u teren, vređali igrače ali i stručni štab kluba iz Humske i zbog toga Partizan i Čukarički nisu želeli da nastave utakmicu.

Ono što je posebno bilo upečatljivo, jeste reakcija jedne od legende kluba, Alberta Nađa, koji je dosta emotivno proživeo uvrede koje su se nizale sa tribina.

 

 

On je u razgovoru za „Kurir“ rekao šta mu je prolazilo kroz glavu nakon ovih nemilih događaja.

To su moje lične stvari. Moja ljubav prema Partizanu je bezgranična. Kad volim, volim i ne može drugačije. Neka ove moje reči svako shvati, onako kako hoće.

Još uvek nije poznato da li će se i kada odigrati ova utakmica. Čukarički je podneo žalbu, a konačno rešenje se očekuje uskoro.

VESTI O PARTIZANU:

13
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter