0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BRUTALNE SCENE SA JUČERAŠNJE UTAKMICE ČUKARIČKOG I PARTIZANA: Mnogi navijači ’crno-belih’ su i uhapšeni! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 10:19

Policija pendrecima reagovala.

Utakmica poslednjeg 30. kola Mozzart Bet Suprelige Srbije između Čukaričkog i Partizana prekinuta je zbog nereda navijača, a nastaviće se danas od 18 časova. Grobari su konstanstno od početka utakmice ubacivali baklje I stolice na teren I sprečili da se utakmica igra. Zbog toga je usledila naredba da se isprazni tribina sa koje su doletale baklje, zbog čega je meč pet puta prekidan.

Pojedini navijači nisu hteli da se povuku sa tribine, već su ušli u sukob sa Žandermerijom, koja je nakon toga upotrebila silu i pendreke. Usledio je stampedo, navijači ‘crno-belih’ su se pod naletom policije i udaraca pendrecima povlačili ka izlazu.

FOTO: YouTube/Screenshot

Oni koji su se zatekli na samom kraju tribine najgore su prošli, jer su sabijeni uz ogradu i dobijali su udarce pendrecima, a desetina njih je i pohapšena. I sami navijači su objavili snimak sa gostovanja na Banovom brdu, gde se vide i snimci sukoba sa policijom, i to snimano izbliza.

3
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter