0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

AKO HOĆETE MESIJA NEKO MORA I DA ODE: Dva važna igrača na izlaznim vratima Kamp Noua!

Objavljeno: 13.04.23 u 11:45

Priprema se teren za povratak Argentinca!

Kako piše dobro upućeni španski list As, Barselona je spremna da na leto pusti Ansu Fatija i Ferana Toresa.

Ova dva napadača mogli bi da napuste Kamp Nou pre svega zbog Barsine potrebe za novcem, te ‘olakšanjem’ platnog budžeta. Takođe, čini se kako Katalonci žele da naprave mesto za Lionela Mesija, čiji se povratak sve više spominje.

Ne blistaju ni Fati ni Tores ove sezone. Ansu je na 41 utakmici postigao sedam golova, dok je Feran na 37 mečeva pogodio šest puta.

Neće biti ovo ‘lake’ prodaje za Barselonu, a posebno se to odnosi na Fatija koji je trebao da bude veliki projekat Barselone, a i tek mu je 20 godine. Koliko su nade polagali u njega dovoljno govori podatak da je dobio Mesijevu 10 nakon odlaska Argentinca.

Sa druge strane, ni prodaja Toresa neće biti lagan posao. Barsa je Španca dovela iz Mančester sitija za 40 miliona evra, a teško da će neko biti u ovom momentu spreman da izdvoji taj novac za njega, tako da bi to bio jasan gubitak za Blaugranu.

Svakako, uzbudljivo leto sledi na Kamp Nouu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter