0
Fudbal

FOTO: Instagram/fkjedinstvo_ub

VELIKI USPEH: Ubljani osigurali plasman u plej-of!

Objavljeno: 12.04.23 u 19:55

Savladan Radnički!

Fudbaleri Jedinstva sa Uba savladali su Radnički iz Sremske Mitrovice sa 2:0 u 29. kolu Mozzart Bet Prve lige Srbije!

Ub slavi Karikarija Kvakua, mladi napadač (2002) iz Gane je „torpedovao“ Mitrovčane sa dva pogotka i potpisao trijumf koji je odveo Jedinstvo u plej-of! Ipak, pogrešno bi bilo reći da je strelac deset golova u sezoni sam doneo crveno-belima istorijski uspeh, na „Džaji“ je pod sigurnom dirigentskom palicom trenera Miloša Obradovića stasala ozbiljna prvoligaška ekipa, a sve brojnija ubska publika je ovacijama ispratila svoje ljubimce u svlačionicu.

Nije meč sa Radničkim doneo toliko fudbalske lepršavosti kao protiv Inđije, ali jeste izuzetnu taktičku partiju domaćih koji su „isekli“ moćnu tranziciju ekipe Darka Tešovića. Kvaku je u 18. minutu krunisao lepu akciju u kojoj su učestvovali Miladinović, Doderović i asistent Milanović, a u nastavku je kaznio lošu procenu štopera Spasojevića i rešio dileme.

Crveno-beli će poslednji meč regularnog dela u Šapcu dočekati na poziciji 4, a poznajući trenera Obradovića- daleko od toga da su dali poslednju reč u ovom prvenstvu.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter