0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

TRENERI NA ‘ČAIRU’ SAGLASNI: ‘Fer, korektna i kvalitetna partija!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 21:52

Nastavlja se borba za opstanak u eliti!

Niški Radnički danas je , u 30. kolu Mozzart bet Superlige Srbije, savladao ekipu Javora iz Ivanjice rezultatom 1:0.

Strelac jedinog pogotka za niški tim bio je Miljan Škrbić u 11. minutu utakmice. Ovom pobedom Radnički je prestigao današnjeg rivala na tabeli i pred plej-aut sa 29 osvojenih bodova zauzeo 11. poziciju.

Po završetku meča, dvojica trenera današnjih rivala sumirala su utiske duela.

Mladen Dodić, strateg Javora prvi se obratio medijima na ‘Čairu’.

-Velika važnost ovog meča za obe ekipe unela je određenu dozu nervoze u sve igrače na terenu, pa je izostao lepši i efikasniji fudbal. Čestitam fudbalerima Radničkog na današnjoj pobedi, bili su bolji i borbeniji rival i zasluženo danas slavili. Želeo bih i da Radničkom čestitam veliki jubilej i poželim puno uspeha u budućnosti, nije mala stvar da ovako veliki klub proslavlja 100 godina svog postojanja. Mi se okrećemo plej-autu, gde nas očekuje još jedan megdan protiv Radničkog.

Šef struke Radničkog, Dragan Šarac, danas je bio vidno zadovoljan nakon izvojevane pobede njegovih izabranika.

-Želim da, pre svega, čestitam kolegi na fer i kvalitetnoj partiji. Javor je dobra ekipa sa izuzetno brzim i opasnim igračima koji igraju odlično u tranziciji i mi smo morali da obratimo posebnu pažnju na taj aspekt njihove igre i zatvorimo prilaze našem golu. Mi smo se bolje snašli u prvih 20 minuta utakmice i poveli. Nakon toga je sledio težak zadatak da se sačuva to vodstvo. Bilo je dosta prilika na obe strane i rezultat je mogao da bude i drugačiji na kraju. Mislim da smo danas zasluženo pobedili i čestitam mojim momcima na pokazanom karakteru i na tome što su uspeli da se izdignu nakon dva neugodna poraza.

VIDEO:

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter