1
Domaći fudbal

Marko Rakonjac during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RAKONJAC IMA VAŽNU PORUKU I POZIV ZA NAVIJAČE: „Na najbolji mogući način ćemo osvojiti titulu!“

Objavljeno: 12.04.23 u 16:41

Uzbuđen je zbog svega što ga očekuje.

Fudbaleri Crvene zvezde će već 22. aprila imati priliku da osvoje titulu prvaka Srbije, šestu u nizu, kada će dočekati TSC na stadionu „Rajko Mitić“. Napadač crveno-belih Marko Rakonjac istakao da je da ne sumnja u punu Marakanu, kao i u trijumf, a samim tim i osvajanje nove titule.

Nema sumnje da će Marakana biti puna i da ćemo na najbolji mogući način osvojiti titulu. Biće prilike da je i proslavimo, u poslednjem kolu protiv Novog Pazara, ali sada ćemo već matematički obezbediti trofej i moći da se pohvalimo da smo šampioni Srbije, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bila efektna sezona za Crvenu zvezdu. Bod nam je dovoljan, ali ćemo ići na pobedu, a užitak će biti još veći, jer ćemo odmeriti snage sa drugom najboljom ekipom u državi ove sezone, tako da će to biti svojevrsan derbi, još pred punom Marakanom… Zaista se radujem tome – počeo je Rakonjac.

Od februara kada je zadužio crveno-beli dres pa do danas, Rakonjac je pokazao izuzetne golgeterske sposobnosti. Zvezdin napadač istakao je da je zadovoljan kako sve protiče i da mu je lepo u klubu, kao i da je nestrpljiv zbog titule.

Zadovoljan sam kako sve protiče, zaista mi je lepo u Zvezdi, svi su me sjajno prihvatili, a od malih nogu sam želeo da igram u crveno-belom dresu, te stvarno uživam. Zahvalan sam treneru Milojeviću na prilici, i nadam se da sam ispunio očekivanja u svakoj situaciji, te da su i navijači zadovoljni, ali generalno, želim još, i pobeda, i golova u Zvezdinom dresu. Sada nas čeka pauza zbog Vaskrsa, te bih svim pravoslavcima poželeo da u miru i ljubavi provedu praznik, a zatim se vidimo na Marakani. Nestrpljiv sam iskreno, biće mi to prva titula u karijeri i to još sa voljenim klubom, sjajno – podvukao je napadač.

BONUS VIDEO:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter