1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

PAVIĆEVIĆ ODUŠEVLJEN: ‘Balša mi je ispunio srce, pokazao je koliko može!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 13:23

Zadovoljan je načinom na koji su slavili.

Mornar je sinoć u ‘Topolici’ dočekao ekipu Cedevita Olimpije u okviru 25. kola ABA lige. Slavio je domaćin, iako se nakon tri deonice nije činilo da će ishod biti takav. Čovek odluke bio je mladi Živanović, a nakon meča svoje oduševljenje nije skrivao trener domaćih:

‘Balša Živanović je preuzeo odgovornost, pogodio je trojku koja je rešila pitanje pobednika. Ne volim igrače koji se kriju kada se odlučuje i sklanjaju loptu od sebe. Balša mi je ispunio srce, pokazao je koliko može, odnosno sa kakvim potencijalom raspolaže.’ – rekao je Pavićević i potom nastavio:

‘Kompletna ekipa zaslužuje pohvale za prikazano u duelu sa Cedevita Olimpijom. Imali smo 23 skoka u napadu što najbolje ilustruje voljni momenat u timu. Hvala i publici koju smo ove sezone namučili sa velikom dramom i borbom za opstanak. Nadam se da će i u preostalim utakmicama sa Crvenom zvezdom i Igokeom uživati kao što su uživali u meču koji je osta iza nas. Mi sigurno hoćemo.’ – reči su stratega Mornara.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter