0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan Mozzart Bet @PartizanBC/ Twitter

PARTIZAN NADOMAK ISTORIJSKOG USPEHA: Fali samo još jedna pobeda!

Objavljeno: 12.04.23 u 08:45

Ekipa Željka Obradovića igra sjajno.

Košarkaši Partizana su u ponedeljak savladali Igokeu rezultatom 89:74 i upisali 14. uzastopnu pobedu ove sezoni u Admiral Bet ABA ligi. Poslednji poraz ’crnobeli’ doživeli su 11. decembra u Ljubljani od ekipe Cedevite, a to je ujedno bio loš period za ovaj klub, jer su u Evroligi imali četiri pobede i devet poraza.

Tada su svi otpisivali Partizan, ali je njihov trener, Željko Obradović uveravao sve da će kriza proći i da veruje u svoje igrače. Serija je počela protiv FMPa i za sada nije završena. Eventualnim trijumfom bi bio izjednačen najbolji niz ‘crnobelih‘ koji iznosi 15 pobeda, a u Morači protiv Budućnosti postoji mogućnost da se postavi novi klupski rekord.

Najveći niz trijumfa kluba viđen je u sezoni 2007/08 kada je na klupi sedeo Dušk0 Vujoševića. Tadašnja ekipa  je ušla u sjajnu seriju pobeda od 4. do 18. kola regionalnog takmičenja. Niz je prekinut u 19. kolu kada je Zadar iznenadio ekipu Partizana. Te sezone je klub je osvojio šampionsku titulu.

Pre prilike da crno-beli dođu do 15. uzastopne pobede, imaju meč protiv Panatinaikosa u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige u petak, a onda u ponedeljak izabranici Željka Obradovića igraju u Zadru.

BONUS VIDEO:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter