1
Domaći fudbal

during the Cukaricki v Partizan - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Cukaricki on April 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN DOLAZI NA BANOVO BRDO, A EVO ŠTA ĆE RADITI FUDBALERI ČUKARIČKOG: Situacija i dalje zategnuta!

Objavljeno: 12.04.23 u 14:21

Situacija je i dalje zategnuta.

Duel Čukaričkog i Partizana u okviru 30. kola Superlige Srbije prekinut je nakon sukoba policije i navijača ‘crno-belih’. Odlukom Fudbalskog saveza Srbije, utakmica je pomerena da se odigra danas od 18h, ali prema poslednjim informacijama do toga neće doći.

Prema poslednjim informacijama, Partizanovi igrači će se pojaviti na stadionu Čukaričkog sa namerom da odigraju utakmicu po protokolu. Sa druge strane Čukarički je u tom terminu zakazao timski trening i nemaju nameru da igraju.

Ostaje nam da vidimo šta će se na kraju dogoditi, ali jedno je sigurno – ništa od ovoga ne ide u prilog srpskom fudbalu.

12
2

1 Komentara

  1. Sudije su posle pražnjenja tribina trebale pozvati ekipe na teren,ako se jedna ekipa ne pojavi posle 15 minuta odsvirati kraj i ekipa koja je izašla na teren dobija 3-0,to su propozicije decenijama a kid nas šačica dilera i delikvenata odlučuje hoće li im tim izađi na teren a ne uprava i stručni štab,ludilo mozga

    4
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter