3
Domaći fudbal

Branislav Nedimovic group G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

OGLASIO SE NEDIMOVIĆ: ‘Odluke su donete – Utakmica je pomerena, ali do toga neće doći!’ (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 14:57

Najbolje bi bilo da se pronađe neko povoljno rešenje za sve.

Duel Čukaričkog i Partizana u okviru 30. kola Superlige Srbije prekinut je nakon sukoba policije i navijača ‘crno-belih’. Odlukom Fudbalskog saveza Srbije, utakmica je pomerena da se odigra danas od 18h, ali prema poslednjim informacijama do toga neće doći. Sada Čukarički tera kontru i neće da igra po novom terminu, a evo šta je o celokupnoj situaciji imao da kaže Branislav Nedimović:

‘Već su neke odluke donete, vidim da je Čukarički uputio i žalbu i u skladu sa tim Zajednica će reagovati. Moramo se držati pravila i procedura. FSS je poverio takmičenje Zajednici superligaša i prvoligaša i u skladu sa tim se svi ponašamo. Ako dođe do drastičnijih odstupanja od pravila onda se znaju konsekvence, ali ‘momci’ u Zajednici odlično rade svoj posao.’ – rekao je zamenik predsendika FSS.

1
18

3 Komentara

  1. Pa najbolje bi bilo da registrujete za Partizan da bude 3-0, da se niko ne bi ljutio,jer kad već nećete da poštujete pravila i registrujete meč u korist domaćina,čemu onda farsa.Ili eventualno da se ponovi meč al da grobari drže igrace Cukarickog na terenu.Neki dobiju nagradu za provođenje sile, a nekima se zaključava stadion zbog spominjanja srpskog generala koji je spasao ogroman broj srba.

    8
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter