0
Fudbal

FOTO: Twitter/@acmilan

MILAN POKAZAO ZAŠTO JE ŠAMPION ITALIJE: Magija Dijaza i otrovna strela Benasera nokautirali Napoli! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 22:58

Odličan fudbal!

Fudbaleri Milana savladali su Napoli u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, 1:0 golom Ismaela Benasera.

Već nakon 50 sekundi igre San Siro se zaledio. Nakon očajne reakcije odbrane Milana, lopta je došla do Kvarachelije koji je šutirao sa pet metara, ali je Kjer uspeo da loptu izvadi sa gol linije.

Pritisak lidera na tabeli Serije A nastavio se i u narednom periodu.

U 12. minutu usledio je žestok udarac Zijelinskog, ali je Mainjan sjajnom intervencijom sprećio Spaletijev tim da povede.

Svoje motore aktuelni šampion Italije, upalio je tek u 25. minutu. Leao je sam pretrčao više od 50 metara terena, došao u situaciju 1 na 1 sa golmanom Meretom, međutim šutirao je malo pored gola.

I onda – erupcija u 40. minutu. Brahim Dijaz je sjajnim potezom na sredini terena izbacio dva igrača Napolija, pokrenuo kontru, dodao do Leaa, koji je asistirao Benaseru koji pogađa za vođstvo rosonera.

Mogli su u nadoknadi vremena prvog dela igre crveno-crni i do drugog gola, ali je udarac Kjera zaustavila prečka.

U drugom poluvremenu, Napoli je preuzeo incijativu, ali bez konkretnih prilika, s obzirom da se Milan sjajno branio. Čak su u 75. minutu ostali sa igračem manje, s obirom da je u razmaku od četiri minuta Zambo Angisa dobio dva žuta kartona.

Ipak, mogli su do izjednačenja Napolitanci u 86. minutu. Kapiten Di Lorenco je šutirao iz neposredne blizine, ali je Mainjan sačuvao svoj gol refleksnom reakcijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter