0
Košarka

FOTO: Twitter/ Laker Daily

LEJKERSI PREKO PRODRUŽETAKA OBEZBEDILI PLEJ-OF: Dramatična završnica meča! (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 08:30

Zanimljiva noć u Americi.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Minesote pružili su zabavnu partiju svojim navijačima, a domaća ekipa trijumfovala je rezultatom 108:102 nakon produžetaka i prave drame. Imali su Lejkersi +3 na 1,4 sekunde do kraja, jer je Denis Šruder na Džejmsovu asistenciju pogodio trojku za 98:95 i ludlio domaćih navijača.

Kada su svi mislili da je gotovo, jedan dijagonalan pas sa druge strane, za Majkla Konlija, spasio je Vulvse koji su imali veliku pomoć u vidi centra Lejkersa Entonija Dejvisa. Bespotrebno je faulirao Konlija pri šutu za tri poena, iako je ovaj već izbacio loptu, da bi as Minesote bio precizan sa linije penala – 98:98.

Gosti su e vodili celu drugu četvrtinu. Najčešće jednocifrenom razlikom, mada su na poluvremenu imali +11 (60:49). U trećoj je ta prednost išla i na +15, da bi Lejkersi uspeli prvi put da izjednače pri rezultatu 95:95, neposredno pre one pomenute trojke Šrudera. Na kraju su, jednostavno, imali više snage da dobiju meč i u plejofu igraće protiv Memfisa.

Džejms je imao 30 poena, 10 skokova i šest asistencija, Dejvis je meč završio sa 24 poena i 15 skokova, dok je 21 poen imao Šruder.

S druge strane, KarlEntoni Tauns je zabeležio 24 poena i 11 skokova kod Minesote, Majk Konli je imao jedan manje (23), a vredi pomenuti i dabl-dabl učinak Kajla Andersona sa 12 poena i 13 skokova.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter