0
Košarka

FOTO: Twitter/ Screenshot

ATLANTA TRIJUMFOVALA NAD MAJAMIJEM: Nakon meča oglasio se Bogdanović! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 12.04.23 u 08:15

Srpski košarkaš dvocifren.

Košarkaši Altnate su neočekivano savladali Majami Hit rezultatom 116:105 i plasirali su se kao sedmoplasirana ekipa u plejof gde će im naredni rival biti Boston. Hoksi su stigli do 3:0 u plejin serijama, što je trenutno najbolji niz u NBA. Bogdan Bogdanović je ponovo imao dvocifren učinak, on je meč završio sam 14 poena i po dve asistencije i ukradene lopte, a najbolji u redovima gostiju bio je Tre Jang je sa 25 poena,. osam skokova i sedam asistencija, Dedžuonte Marej je imao 18, a Klink Kapela je uhvatio neverovatan 21 skok.

Kada je u pitanju ekipa Majamija, Kajl Lovri je ubacio 33 poena, Tajler Hiro je imao 26 poena, dok je Džimi Batler upisao 21 poen i devet asistencija, a Bam Adebajo je sa 12 poena i devet skokova jedini još vredan pomena.

Nakon meča oglasio i Bogdanović preko društvenih mreža i poručio kako voli ovo doba godina.

– Uprkos svim nadanjima! Volim ovo doba godine. – poručio je Bogdan.

Imala je Atlanta u jednom trenutku prednost od 63:39, pre nego što je Majami smanjio na 15 razlike do poluvremena. Prednost Hoksa počela je da se topi i u nastavku, te otuda ne čudi što su u prva četiri minuta treće deonice uzeli već dva tajm-auta.

Serijom 27:8 domaćin je smanjio na 71:66, dok su gosti onovo vratili dvocifrenu prednost u psolednjoj deonici i istu su uspeli da zadrže do samog kraja.

Nakon utakmice trener Hoksa Kvin Snajder rekao je da sezona još nije gotova i nada da će da nastave da je grade.

– Naši momci pokušavaju da budu najbolja verzija sebe na kraju godine. Sezona nije gotova, nadamo se da ćemo da nastavimo da gradimo. -zaključio je Snajder.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter