0
Ostali sportovi

Antonio Gerona during IHF Men’s World Championship match between Serbia and Netherlands on January 23, 2023 in Katowice, Poland. (Photo by PressFocus/Sipa) foto: STARSPORT

TONI ĐERONA DOBIO OTKAZ U FRANCUSKOJ: Menja ga srpski trener!

Objavljeno: 11.04.23 u 14:30

Klub je odmah objavio ime naslednika.

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona, smenjen je sa mesta glavnog trenera francuskog Šartra, potvrdio je klub na društvenim mrežama. Nakon loših rezultata ove godine, francuska ekipa se nalazi na 14. mestu tamošnjeg prvenstva i ima 2 boda više od Istra koji je u zoni ispadanja.

Đeronu će naslediti srpski trener Nebojša Stojinović, dok će mu pomagati Amor Kedira i Fabris Rujer.

Španski stručnjak će sada imati vremena da se potpuno posveti našem nacionalnom timu, gde je na proteklom prvenstvu u Katovicama zadovoljio javnost.

Đerona je u francuski Šartr došao 2019. godine, kada je zamenio Žeroma Delarua. Na samom startu je imao dobre rezultate, pa je produžio ugovor na još 2 godine.

Klub je u svom saopštenju napisao da će Đerona ostati u tom timu do kraja svog ugovora, ali da će imati neku drugu funkciju.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter