0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STARA DAMA SVE BLIŽA VRHU: Vojvodina bolja od Novog Pazara, pobedom uhvaćen priključak u borbi za Ligu šampiona!

Objavljeno: 11.04.23 u 17:56

Novosađani sigurni na ‘Karađorđu’!

Poslednje, 30. kolo, regularnog dela sezone u Mozzart bet Superligi Srbije donelo je susret između dva tima koja se bore za izlazak na evropsku smotru. Vojvodina je na stadionu ‘Karađorđe’ nadigrala direktnog konkurenta, ekipu Novog Pazara. Stara dama je u Novom Sadu slavila sa sigurnih 2:0 i tako ‘pobegla’ četiri boda petpoplasiranom sastavu trenera Berbera.

Novosadski crveno-beli su kontrolisali dešavanja na terenu od prvog znaka sudije Marka Ivkovića. Izabranici Radoslava Bataka zaigrali su u prepoznatljivom maniru i odmah stavili do znanja protivniku da žele ceo plen.

Nije se Pazar predao, ali na terenu se više pitao domaći sastav. Nakon prvog poluvremena u kojem je publika ostala uskraćena za golove, daleko više uzbuđenja viđeno je posle najduže pauze.

Domaćin je najpre zatresao mrežu mladog Lazara Slavkovića u 47. minutu duela. Nikola Čumić je još jednom opravdao epitet velikog pojačanja i doneo Vojvodini zlata vredno vođstvo.

Prednost je duplirana samo pet minuta kasnije. U strelce se upisao nekadašnji as Makabija iz Tel Aviva, Uroš Nikolić.

Novopazarci su smanjili na 2:1 u 63. minutu, ali je gol Nikole Bogdanovskog poništen nakon reakcije iz VAR sobe.

BONUS VIDEO:

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter