0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREKID NA BANOVOM BRDU: Grobari neprestano ubacuju baklje na teren, sledi pražnjenje tribine! (FOTO)

Objavljeno: 11.04.23 u 18:33

Ružne scene na stadionu Čukaričkog!

Poslednje, 30 kolo Mozzart bet Superlige Srbije, donelo je mnotšvo zanimljivih duela, ali po kvalitetu i značaju svakako se izdvaja derbi na Banovom brdu. Fudbaleri Čukaričkog i Partizana, u terminu od 18 časova, počeli su veliku bitku za mesto koje garantuje učešće u Evropi i potencijalnu drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Uvodni minuti protekli su u pažljivom odmeravanju snaga, bez šansi na obe strane terena. Glavni arbitar Mitić morao je da prekine meč u 6. minutu zbog baklji, koje su na teren ubacile najvatrenije pristalice Partizana.

FOTO: STARSPORT

Pokušavali su akteri da ne obraćaju pažnju na nesportsko ponašanje navijača crno-belih, ali ubacivanju pirotehnike na travnatu podlogu nije bilo kraja. Grobari su neprestano ‘terali’ sudijsku ekipu da prekida meč, a onda su usledile konsultacije sa delegatom.

Doneta je odluka da će utakmica na Banovom brdu biti nastavljena tek kada tribina sa gostujućim navijačima bude ispražnjena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

BONUS VIDEO:

 

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter