2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POMOĆNI TRENER VOŽDOVCA ŠOKIRAN PITANJEM NOVINARA: ‘Vi kao da niste ispratili 10 kola!’

Objavljeno: 11.04.23 u 23:22

‘Na krovu’ mladi dobijaju najviše šansi.

Izabranici Žarka Lazetića su slavili rezultatom 2:1 i tako nastavili borbu za drugo mesto. Ekipa iz Bačke Topole sada ima 62 bodova, tri više od Čukaričkog i pet od Partizana, ali sa utakmicom više. Meč ‘Brđana’ i ‘Crno-belih’ je prekinut zbog nereda na tribinama i nastaviće se sutra od 18 časova.

Jedan od novinara upitao je pomoćnog trenera ‘Zmajeva’ da li će do kraja sezone puštati mlađe igrače da igraju, na šta je Savić prilično iznenađeno reagovao:

‘Izvinjavam se, ali Vi kao da niste ispratili da već 10 kola igramo sa sedam bonus igrača. Protiv Kruševca je počelo ovde sedam bonus igrača u novembru mesecu. Ali, to kao da niko ne primećuje ili neće da isprati. Danas je to verovatno bilo zbog veličine protivnika. Mi smo protiv Partizana igrali sa sedam bonusa od prvog minuta, a ušla su još dvojica. Fokus je bio od 1. avgusta prošle godine i nastavićemo tim putem.’ – rekao je Marko Savić.

3
0

2 Komentara

  1. Izvinjavam se ali Vi kao da niste ispratili bezazlene greške našeg golmana,Bog da mu dušu prosti.Nije on to namerno-eto možda je sinoć malo više prepio na splavu pa je zato malo stondirao.
    Pa kome se takvo nešto nije desilo na PES-u?!

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveći bonus je izgleda bio golman..
    Sramota šta rade ovi muljatori.Gde je Marko Podildica,gde su kuka i motika?!
    Izbaciti iz lige i Vonjovac i TzC.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter