1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEREDIMA NEMA KRAJA, POTPUNI HAOS NA BANOVOM BRDU: Tuča Grobara i žandarmerije, meč nastavljen pa ponovo prekinut! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.23 u 18:52

Nakon baklji, huligani su počeli sa lomljenjen stolica i ubacivanjem istih na teren!

Poslednje, 30 kolo Mozzart bet Superlige Srbije, donelo je mnotšvo zanimljivih duela, ali po kvalitetu i značaju svakako se izdvaja derbi na Banovom brdu. Fudbaleri Čukaričkog i Partizana, u terminu od 18 časova, počeli su veliku bitku za mesto koje garantuje učešće u Evropi i potencijalnu drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Uvodni minuti protekli su u pažljivom odmeravanju snaga, bez šansi na obe strane terena. Glavni arbitar Mitić morao je da prekine meč u 6. minutu zbog baklji, koje su na teren ubacile najvatrenije pristalice Partizana.

Posle kombinacije iz kornera, koju su sproveli Tomović i Docić, kapiten Čukaričkog je poslao povratnu loptu ka Đorđu Ivanoviću. Napadač belo-crnih je sa oko 25 metara udaljenosti šutirao visoko preko gola.

U ranoj fazi susreta Čukarički je ‘zaradio’ veliki broj udaraca iz ugla, ali šanse za pogodak su izostale. Gostujući defanzivci su prilično lako otklanjali opasnost.

Pokušavali su akteri da ne obraćaju pažnju na nesportsko ponašanje navijača crno-belih, ali ubacivanju pirotehnike na travnatu podlogu nije bilo kraja. Grobari su neprestano ‘terali’ sudijsku ekipu da prekida meč, a onda su usledile konsultacije sa delegatom.

Doneta je odluka da će utakmica na Banovom brdu biti nastavljena tek kada tribina sa gostujućim navijačima bude ispražnjena.

FOTO: STARSPORT

Nastao je pravi haos na tribinama i tuča huligana sa pripadnicima žandarmerije. Grobari su odbijali da napuste stadion i dušlo je do sukoba.

Taman što je meč nastavljen, sa tribine pored uletela je stolica na teren. Mitić je prekinuo meč na kratko, spiker zamolio navijače da prestanu, ali očigledno takva namera među gostujućim pristalicama nije postojala.

Sudija je ponovo poveo igrače u svlačionicu.

 

2
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter