0
Domaći fudbal

novembar 23.2019.. Nis, Srbija, Radnicki Nis, Super liga Srbije Zvezda (credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT) Milorad Kosanovic

MLADOST IMA NOVOG TRENERA: Superligaš iz Lučana brzo pronašao zamenu za Kosanovića!

Objavljeno: 11.04.23 u 16:25

Dobro poznato ime se vraća u elitu srpskog fudbala

Vest da je Mladost iz Lučana smenila Milorada Kosanovića posle svega tri utakmice šokirala kompletnu fudbalsku javnost u Srbiji.

Ipak, poslednje informacije govore da je aktuelni superligaš veoma brzo pronašao zamenu za iskusnog trenera u još jednom poznatom stručnjaku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Reč je o Tomislavu Siviću koji će u završnici ove sezone preuzeti Mladost iz Lučana. Na početku je bio trener Radničkog iz Niša, a potom je preuzeo Železničar iz Pančeva sa kojim se rastao krajem marta.

Do sada u karijeri Sivić je bio trener Novog Pazara, Voždovca, Smedereva, Spartaka, Hajduka iz Kule, nekoliko klubova iz Mađarske i sa Farskih Ostrva. Vodio je kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju Srbije, sa kojom je izborio plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter