2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LAZETIĆ NAKON POBEDE ‘NA KROVU’: ‘Jasno nam je s kime imamo posla!’ (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.23 u 22:22

Fudbaleri TSC–a su u okviru 30. kola Mozzart Bet Superlige Srbije gostavli ekipi Voždovca.

Izabranici Žarka Lazetića su slavili rezultatom 2:1 i tako nastavili borbu za drugo mesto. Ekipa iz Bačke Topole sada ima 62 bodova, tri više od Čukaričkog i pet od Partizana, ali sa utakmicom više. Meč ‘Brđana’ i ‘Crno-belih’ je prekinut zbog nereda na tribinama i nastaviće se sutra od 18 časova.

FOTO: Starsport

Nakon meča, svoje utiske izneo je šef stručnog štaba TSC-a, Žarko Lazetić:

‘Trebalo je vreme da se adaptiramo, sigurno je bolji teren nego gde smo igrali u poslednje vreme. Ušli smo malo i umorno i stidljivo. Spasavao nas je golman, primili smo gol, ali fenomenalna reakcija ekipe je usledila. Čestitam Voždovcau na izvanrednoj utakmici, ovo je njihovo najbolje izdanje u polusezoni. Uspeli smo da dođemo do nama bitne pobede i velikog rezultata. Jedino što nije dobro što je ovo tek 30. kolo, ima još sedam do kraja. Velika stvar za nas i nastavićemo dobro da se pripremamo za ono što sledi.’ – rekao je trener TSC-a i potom dodao:

‘Mi želimo od početka da pobedimo svaku utakmicu i to se neće promeniti. Videćemo za šta će to biti dovoljno. Jasno nam je s kime imamo posla. Da je lako biti drugi, svako bi bio. Znamo da možemo da završimo i peti, ali potrudićemo se da svaku utakmicu idemo na pobedu.’ – zaključio je Lazetić.

3
1

2 Komentara

  1. Sramota koliko providno navlače da budu drugi..
    Pokrij se ušima Prasetiću!
    Pravda za Partizai!
    Uaa nakaradni projekat TSC!

    1
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter