0
Fudbal

FOTO: Twitter/HNS_CFF

HRVATSKI REPREZENTATIVAC OTKRIO DA JE U KONTAKTU SA NOVAKOM: „Nekad razmenimo poruke, uvek ću ceniti takve ljude!“

Objavljeno: 11.04.23 u 12:58

Pružao je podršku srpskom teniseru.

Jedan od onih koji je apsolutno bio na strani Novaka Đokovića tokom pandemije koronavirusa je hrvatski fudbaler Dejan Lovren. Svi se sećamo da srpskom teniseru nije bio dozvoljen ulazak u Australiju, a kasnije i na mnoge druge turnire, dok mu je bezrezervnu podršku pružao Lovren.

On je nedavno gostova u podkastu Inkubator, gde se i dotakao prijateljstva sa Đoković. Lovren je otkrio da Novak i on ponekad razmene poruke na Instagramu, kao i da ceni ljude koji imaju svoj stav.

– Pa, drago mi je da sam bio u pravu! Nekada razmenimo poruke na Instagramu, pošaljemo jedan drugom reči podrške. Uvek ću ceniti ljude koji imaju stav, koji nisu u toj začaranoj mašiniji, koji gledaju malo van tog okvira – istakao je Lovren.

Podsećamo, Novak Đoković će danas započeti učešće na turniru u Monte Karlu, gde će mu prvi rival biti ruski teniser Gakov. Taj duel, trebao bi da startuje oko 15 do 3, ali i dosta zavisi od onih koji ranije treba da se odigraju.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter