0
Evrokupovi

FOTO: Inter FC

HALAND I DRUGARI PRESLIŠALI BAJERN: Inter siguran u Portugalu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.23 u 22:53

Španski vezista obeležio prvo poluvreme.

Večeras se igraju dva duela četvrtfinala Lige šampiona. Mančester siti na svom terenu dočekuje Bajern Minhen i nakon prvog dela susreta, domaći klub ima minimalnu prednost. Igrao se 27. minut kada je Rodri fenomenalnim udarcem savladao nemoćnog Zomera. Asistenciju kod tog pogotka upisao je Silva. Ovo je bio Rodrijev prvi pogodak u ovoj sezoni Lige šampiona.

‘Građani’ su nastavili da ‘melju’ rivala u drugom delu susreta. Za tim Pepa Gvardiole pogađali su Bernardno Silva u 70. odnosno Haland u 76. minutu utakmice.

Drugi susret večeras igra se u Portugalu, gde Benfika na svom terenu igra protiv Intera. Mreže su mirovale tokom prvih 45 minuta, pa se u nastavku očekuje bolji fudbal.

Uspeo je Inter da probije bedem ispred gola Benfike u 61. minutu kada je asistenciju Bastonija iskoristio Barelja. Drugi gol za ekipu iz ‘grada mode’ postigao je Lukaku sa bele tačke, nakon provere iz VAR sobe.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter