1
Evroliga

Keenan Evans (L) and Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GRCI PIŠU DA JE GOTOVO: Vildosa ide u Panatanaikos, poznati i detalji ugovora!?

Objavljeno: 11.04.23 u 10:50

Loše vesti za navijače Zvezde

Kako prenosi grčki portal „Trifilara„, bek Crvene zvezde, Luka Vildosa, postigao je usmeni dogovor sa čelnicima Panatanaikosa.

Oni tvrde da će Argentinac potpisati ugovor na 2+1 godinu sa godišnjom zaradom od 1,7 miliona evra. Vildosa je navodno već obavestio ljude iz Zvezde da će na leto napustiti klub.

Luka ove sezone u Evroligi beleži 13 poena, 3 skoka i 4 asistencije uz 37% za tri i 90% sa linije penala. Poznato je koliko su se on i navijači srpskog šampiona povezali i ukoliko je ovo istina, biće to veliki udarac kako za navijače tako i za Zvezdu.

 

 

Panatanaikos je ove sezone jedna od najlošijih ekipa u Evroligi. Trenutno su na 16. mestu sa skorom 11-22. Zvezda takođe nije ušla u Top 8 ali su bolji sa skorom 16-17.

 

VESTI O ZVEZDI:

2
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter