0
Domaći fudbal

during the Cukaricki v Partizan - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Cukaricki on April 11, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČUKARIČKI UDARA KONTRU: ‘Brđani’ neće da igraju sutra, šta dalje!? (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.23 u 21:14

Izuzetno su ljuti na odluku saveza.

Današnji duel Čukaričkog i Partizana u okviru 30. kola Superlige Srbije prekinut je zbog sukoba policije i navijača gostujućeg tima. Nakon dužeg prekida, igrači Partizana odlučili su da ne žele da igraju, dok su sa druge strane ‘Brđani’ hteli da nastave meč. Utakmica je zvanično pomerena za sredu od 15 časova, što je razbesnelo domaćina: ‘represija velikog kluba nad malim klubom i da su ovim potezom crno-beli pokazali svu svoju moć’, prenosi Telegraf da je rečeno iz kluba.

Sudija Milan Mitić i njegovi pomoćnici u takvim okolnostima nisu mogli da nastave ovu utakmicu. Biće ovo duga noć, naročito nakon što se pojavila informacija da sada igrači Čukaričkog neće izaći na teren, zbog svega što se danas desilo.

48
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter