0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ANĆELOTI PRED DUEL SA ČELSIJEM: ‘Taj klub ne prolazi kroz dobar trenutak, ali ima veoma dobar tim!’

Objavljeno: 11.04.23 u 18:03

Italijan oprezan.

Fudbaleri Real Madrida će u sredu na svom stadionu od 21 čas igrati meč četvrtfinala Lige šampiona sa Čelsijem. ‘Kraljevi’ su trenutno drugi u domaćem šampionatu, gotovo je sigurno da će Barselona osvojiti ligu, dok su ‘plavci’ ove sezone u lošoj formi i nalaze se tek na 11. poziciji u Premijer ligi.

Trener Madriđana Karlo Anćeloti je pred sutrašnju utakmicu rekao da su zalužili da slave prošle godine i da osvoje Ligu šampiona.

-Zaslužili smo da slavimo prošle godine. Imali smo više energije u finišu meča. Na kraju, zaslužili smo i da osvojimo Ligu šampiona, a pokušaćemo to da zaslužimo i ove godine. – započeo je.

Dodao je da nekad kada ide loše, izvuče se najbolje.

-Prošle godine smo imali veoma loše trenutke u Madridu i jasno je da moramo da poštujemo Čelsi. Tačno je da taj klub ne prolazi kroz dobar trenutak, ali ima veoma dobar tim. Ponekad kada ide lošije, izvučeš najbolje. – zaključio je Anćeloti.

 

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter