0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRENERSKA VRTEŠKA SE NE ZAUSTAVLJA: Iznenađenja više ne postoje, Kosanović smenjen nakon tri meča! (FOTO)

Objavljeno: 10.04.23 u 22:10

Neočekivana odluka uprave kluba iz Lučana!

Fudbaleri lučanske Mladosti remizirali su sa ‘imenjakom’ iz Novog Sada u 30. rundi nacionalnog prvenstva Srbije. Utakmica u Lučanima završena je najmanje popularnim rezultatom (0:0), a odluka uprave domaćeg tima po završetku susreta u najmanju ruku je neočekivana.

Naime, klub je odlučio da smeni šefa stručnog štaba, legendarnog Milorada Kosanovića, koji je ekipu preuzeo pre samo tri kola. Neverovatna odluka Lučanaca šokirala je fudbalsku Srbiju. Uprkos činjenici da je za jako kratak vremenski period uspeo da ostvari dva remija i jedan poraz, Kosanović će napustiti klupu dugogodišnjeg superligaša.

FOTO: STARSPORT

Popularni ‘Čika Miša’ javio se novinarima ‘Telegrafa’ i potvrdio ovu informaciju.

– Istina je, nisam više trener Mladosti. Oni su odlučili da se raziđemo, nisu zadovoljni, pa kao oni će to bolje da rade – istakao je iskusni stručnjak, a potom odgovorio na pitanje da li je iznenađen ovakvim razvojem situacije:

– Ništa me više u ovoj zemlji i srpskom fudbalu ne iznenađuje. Ja sam i došao na nagovore prijatelja i priče, nema me više ovde, sada idem kući i srećan sam zbog toga, više neću da ulazim u nekakve poslove na osnovu priča i obećanja drugara, već na osnovu lične procene. Nemam problema sa tim da radim, želim im sve najbolje, oni misle da će sami bolje, sada imaju neke utakmice sa ekipama kojima ništa ne treba, pa verovatno misle da će oni to da „završe – zaključio je Kosanović za Telegraf.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter